• banner-trophy2

Afdrukken

GULLIVER TROPHY

Een animatie programma voor uw volgende familie bijeenkomst, verjaardagen, groepsactiviteiten….

Op vrije basis deelnemen aan de activiteiten in de verschillende posten of de organisatie van een wedstrijd tussen verschillende teams.

Bij de keuze van de proeven gaan we uit van het principe: actieve uitdagingen die in ieders bereik liggen. Proeven waar afwisselend kracht, behendigheid, snelheid samenspel of gezond verstand voor nodig zijn.

Voorberlden : 
 
Meer info
tirarc
Boogschieten
Na een korte initiatie, schieten de deelnemers met scherpe pijlen naar een blazoen op een doelblok. Een schot in de roos levert uiteraard de meeste punten op.
 
Arbalete2
kruisboogschieten
We gaan Willem Tell achterna en proberen de roos zo dicht mogelijk te raken.
carabine
karabijnschieten
Het bekende kermisspel, waarbij de spelers trachten zo veel mogelijk pijltjes, kegeltjes, blikjes…
trott2
Steps
De deelnemers doen, per ploeg, een aantal proeven met de step: bv. slalom, handigheid, aflossingsproef.
skis
Multi-ski
De deelnemers leggen, per ploeg, een parcours af, de voeten vastgehecht op 4 ski’s. Het team met de beste coördinatie is meestal de overwinnaar.
corde2
Koordtrekken
Touwtrekken is een sport, waarbij twee teams zo hard mogelijk aan de beide uiteinden van een sterk en dik touw proberen te trekken.
Javelot
Speerwerpen
Liever dan zover mogelijk te gooien, mikken naar een groot doel getrokken op de grond.
sarbacane
Blaaspijp
Een schietwedstrijd is veel minder klassieke dan het boogschieten.
volley
Beach/Garden Volley
Twee teams bekampen mekaar tijdens een partijtje volley bal op één of twee terreinen.
human-soccer
Human Soccer
Het gekende tafelvoetbal, nu in een reuze uitvoering (13 x 6 meter). Spelers worden met de handen verbonden aan de staven en trachten een partijtje tafelvoetbal te spelen om ter best.
sautcorde2
Touw springen
Rope skipping is een volwaardige sport, en kan zowel individueel als in teamverband worden beoefend. Behalve uithouding, snelheid, kracht en soepelheid vereist ze immers ook een uitstekend coördinatievermogen en een sterk gevoel voor ritme.
sac
Zaklopen
Tegen de tijd of naast mekaar starten, aan u te kiezen.
velo
Fietstocht
Een tocht naar een plaats in de bepaalde tijd te bereiken.
char
Zeepkist
U ontvangt al het materiaal nodig om uw kar te bouwen. Waarom kar en niet een kist?
Hier hebben wij geen helling nodig, het is de rest van het team die kar trekt!
raft
Mini-rafting
Een originele manier om ervaring op te doen met deze sport in een kalmere omgeving, namelijk op de slotgracht van het kasteel. De 2 ploegen bekampen elkaar in een aflossingswedstrijd, met 5 personen per raft.
crevette
Garnalen pellen
Elk team krijgt hetzelfde gewicht aan garnalen. Na het pellen, worden de gepelde garnalen gecontroleerd en gewogen. Het is de weegschaal dat het winnende team zal bepalen.
p-orge
Bierproeven
Elk team ontvangt een zestal bieren in een neutraal glas. Ze moeten in samenspraak de inhoud raden. Daarna volgt een herkenningsproef van verschillende bier etiketten.
tangram
Tangram
De tangram, een spel met zeven stukken, is een Chinese puzzel. Het is een dissectie van een vierkant in zeven basisstukken waarmee het mogelijk is vele andere vormen maken. Het is een puzzel die je echte kopzorgen kan geven!
p4
Vier op een rij
het gekende gezelschapsspel, maar dan in reuze uitvoering.
peint
Live schilderij
Een schilderij maken als een team en in een bepaalde tijd. Er bestaat ook de mogelijkheid om een ware 'Graffiti Workshop' aan te bieden. Na een korte inleiding door een professionele graffiti kunstenaar, zal u zelf kundig kunnen omgaan met de verfspuit en uw eerste meesterwerk ontwerpen.

bouteille
Wijn bottelen
U hebt de wijn aan de ene kant, flessen, kurken en etiketten (aanpasbare) anderzijds. U kunt uw eigen grand cru maken en meenemen als aandenken.damier2
 chevalki  maqui2  Quad-042  slide ...
   Meer info